CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Știați despre tradiția care spune că în Postul Mare e bine să îmbraci un copil, un om sărman…cu ce-i mai bun și mai frumos?

Știați despre tradiția care spune că în Postul Mare e bine să îmbraci un copil, un om sărman…cu ce-i mai bun și mai frumos? Ca orice tradiție bună, de la an la an pare-mi-se dorește a fi înghițită de iepuraș, de excursii și mese “tradiționale” și, fiindcă ne place viața, cu petreceri care mai de care mai zgomotoase și cât mai în post, dacă se poate.
Dar, ca să nu vă lăsăm să vă pierdeți bunătatea și speranța în Lumina cea adevărată, ne-am propus, prin campania Grăuntele de Lumină să respectăm, cu ajutorul dumneavoastră, nu doar tradițiile, ci tot ceea ce ne face viața frumoasă și…sfântă.
Frumoasă-i lumea plină de oameni bucuroși, iar ce bucurie poate fi mai mare decât cea care vine din daruri. Prin Grăuntele de Lumină și cei 1770 de copii rămași fără hăinuțe, facem lumea mai bună dăruind bucurie celor ce au nevoie de ajutor, dar și bucurându-ne cu adevărat de tot ceea ce dăruim.
Păstrează tradițiile și transmite-le mai departe! Puțin înseamnă mult pentru acești copii! 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
https://docs.google.com/…/15oIM2–OcqmCHRq2E9AZRo_Qay…/edit…Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline