CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Cu mila Domnului Hristos, luni, de Buna Vestire, sărbătorim “Ziua mamei și a pruncului născut și nenăscut”

Cu mila Domnului Hristos, luni, de Buna Vestire, sărbătorim “Ziua mamei și a pruncului născut și nenăscut”.
Această frumoasă sărbătoare este inițiată de Biserica “Nașterea Domnului” a Maternității Cuza – Vodă și a ajuns acum la cea de-a 14-a ediție. Îndrăznim să le arătăm mamelor, printr-un gest simbolic (o floare, un dar și un prânz tradițional cu pește), profunda noastră prețuire pentru sfânta jertfă depusă pe altarul vieții de mamele de pretutindeni.
O zi plină vom avea luni, dar bucuros ne va fi sufletul cu atâtea activități frumoase.
Începem la 7 dimineața cu “Darul Bucuriei” (flori și daruri pentru mamele și copiii din Maternitatea Cuza Vodă) și continuăm la Biserica noastră cu utrenia, Acatistul Bunei Vestiri, Sfânta Liturghie, Te Deum în cinstea mamelor și a pruncilor născuți și nenăscuți.
“Masa Dragostei” o vom oferi la prânz mamelor, pacientelor, angajaților spitalului și pelerinilor din Maternitatea Cuza Vodă iar de la ora 17:00 vă așteptăm pe toți cu drag la Concertul Caritabil “Vestea cea Bună”. Acesta va avea loc în sala Iustin Moisescu a
Mitropoliei Moldovei și Bucovinei!
Vor participa alături de noi Grupul ,,GLAS DE ÎNGER”, Gradinița ,,PARADIS”, Gradinița cu Program Prelungit 27, Gradinița cu Program Prelungit 29, Gradinița cu Program Prelungit 25, Gradinița cu Program Prelungit 4, Gradinița cu Program Prelungit 11, Clubul Educațional P.E.P., Școala ,,VASILE CONTA”.
Haideți să aducem împreună lumină și speranța dragilor noștri copilași!Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline