CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Copii fără copilarie…

Copii fără copilarie…
Fiecare copil cu bucuria sa…Pe vremea mea ne bucuram de Mihaela și Azorel, de o gogoașă caldă și gustoasă, de alergatul după o minge care mai scăpa aer, sau un joc intens de lapte gros.
Astăzi, pe lângă petreceri nenumărate, jucării de toate formele și culorile, agitație și aglomerație, ziua de 1 iunie este pentru unii doar o zi ploioasă.
Un copilaș nu ar trebui să aibă grija mesei zilnice. Un copil nu ar trebui să poarte o haină până ce soarele o decolorează și până la epuizare. Niciun copil nu ar trebui să cunoască textura noroiului pe tălpile-i goale. Fiecare copil ar trebui să aibă o singură grijă: aceea de a-și purta zilnic zâmbetul pe chip și de a se bucura de momentele minunate ale copilăriei.
Pentru ca tot se apropie cu pași repezi o zi ce nu trebuie ratată sub nicio formă, 1 iunie, avem și noi un plan măreț, dar… cam secret.
Cu SPP-ul după noi, avem asigurată paza, iar cei ce vor încerca să se infiltreze în rândurile noastre, vor reuși, dar cu o condiție – sprijinul lor pentru cazarea, mâncarea și transportul copilașilor…altfel nu-i primim. 😊 Pregătim ceva frumos, cu ajutorul dumneavoastră, pentru 100 de prichindei din tot județul Iasi, cu nevoi mai multe decât putem noi număra.
De organizat ne ocupăm noi. Dumneavoastră, ce spuneți, ne puteți da o mână de ajutor?
Când dai comandă de 100 de pizza, 100 de deserturi, 100 de… surprize… cardurile se cam înroșesc…doar cu sprijin din partea dumneavoastră vom reuși să le mai răcorim.
100 de copilași de prin tot județul îi aducem la Iași… dar de mașini și șoferi destoinici avem mare nevoie! Pentru mai multe detalii, acreditări și trasee de infiltrare luați legătura cu Alina la 0762239720.
Multumim deocamdată cofetăriei Charlotte, Atenului Național din Iași, domnului Andrei Apreotesei și restaurantului Hanul cu Tradiții!
Domnul Hristos cel Înviat din morți să vă binecuvânteze!

Asociația ,,Glasul Vieții” Iași
Cont: Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline