CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Ea este Elena din județul Neamț.

Ea este Elena din județul Neamț.
Mamă a trei copii minunați (nou-născutul și doi mai măricei), de curând a rămas văduvă. Soțul ei și tatăl micuților s-a mutat la Ceruri, în urma unui accident nefericit petrecut în pădure, acolo unde plecase să aducă lemne pentru a-și încălzi familia, ce tocmai aștepta să se mărească.
Dacă nu ne-ar fi povestit o rudă îndepărtată povestea ei, nu am fi cunoscut-o în spital și nu am fi aflat de încercările prin care trece.
Așa a rânduit Domnul ca de la noi (dumneavoastră) să vină cele necesare. La ieșirea din spital i-am oferit cele de trebuință pentru micul puișor (scutece, hăinuțe, lăptic, detergenți, transport) și pentru frațiori, iar astăzi am ajuns la ea cu o mașină de lemne.
E greu de imaginat cât de greu poate fi pentru o mamă singură și cum e să treci peste o asemenea durere sufletească, dar ne rugăm Bunului Dumnezeu să-i aducă alinarea de care are nevoie, în timp ce noi vom încerca să o ajutăm cu cele necesare.
Atunci când oamenii rămân singuri, Biserica și Dumnezeu le sunt aproape.
Mulțumiri alese Înaltpreasfinției Sale, Părintelui Mitropolit Teofan, Sectorului Silvic Bisericesc al Arhiepiscopiei Iasilor – Pr. Consilier Benone DascaluI și dumneavoastră, oameni buni, ce sunteti mereu aproape!Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline