Recapitulare 1 Septembrie

[spacer height=”10px” id=”3″] Dacă de astăzi oficial e toamna, înseamnă că se apropie vremea număratului. Dar cum la noi se numără și se socot bobocii zi de zi, haideți să facem o recapitulare, așa ca de 1 Septembrie.
[spacer height=”10px” id=”3″]Până acum, la capitolul case putem intra lejer în campania pemtru prezidentiale sau pentru locale cu greii țării, și asta pentru că, fără prea multă zarvă -că timp de vorbe nu prea mai avem- cu casa de la Țibana, cu cea de la Șendreni, cu două la Uricani și încă cu vreo 4 în faza de proiect, câștigăm fără nici o teamă disputa cu clanurile mafiote și rechinii imobiliari.
[spacer height=”10px” id=”3″]La afaceri cu ,,statul” iarăși nimeni nu ne bate, mai ales că atunci cand ai o listă de 4.000 și ceva de ,,probleme”, deja suntem un fel de stat in stat, dar fără stat.
[spacer height=”10px” id=”3″]La afaceri cu energie nu stăm nici acolo rău , cu o medie de 2-3 mașini de spălat pe săptămână pentru mamele cu mulți copii, frigidere, aragaze și cu tone de combustibil tocate pe drumurile patriei pentru a aduce cele trebuincioase îngerașilor noștri dragi (adăugați aici tone de alimente, haine, detergenți, mobilier), suntem, fără drept de apel, pe locuri fruntașe în toate topurile de toate tipurile și din toate timpurile.
[spacer height=”10px” id=”3″]Mai nou, sărbătorim ziua copilului in fiecare zi, alaturi de copiii minunați din comunitățile mai puțin norocoase. Ce ploaie de stele ne-a fost dat să vedem pe dealurile Șcheii la Centrul Astronomic finanțat de donatorii noștri! Ce petreceri cu strigături prin satul lui Cuza din Popricani și pe ulițele Iesene – ca să mai schimbăm peisajul- ne-au oferit șugubății noștri, deveniți peste noapte dependenți de pizza și de teatru.[spacer height=”10px” id=”3″]Să vă mai spunem că de luni plecăm cu toții în misiune, pregătiți de un razboi cu sărăcia și cu ne-știința? 4.000 de ghiozdane pline, 4.000 de perechi de adidași din piele, 4.000 de treninguri de calitate superioară si 4.000 de ii românești mor de nerăbdare. Vor să cucerească inimile puilor noștri dragi, cu școli cu tot.
[spacer height=”10px” id=”3″]Dacă vă întrebați cum stăm cu bugetele și nevoile, vă spun doar că pentru a ferici pe toată lumea, ne-ar prinde bine încă vreo 531 de viramente în conturi, vreo cateva zeci de mașini cu benzină și șoferi gata de drum și doar vreo două sute de brațe neostenite, cu coloane vertebrale pe măsură, ca să împachetăm, să încarcăm și să descărcăm toată dragostea ce s-a adunat în stupul nostru pe timp de vară.

 

FOARTE IMPORTANT!

Lista 1 – copii cu pachet plătit de donator
https://docs.google.com/…/1nAqdDnG6ivJKKjt79F0Cd4S-2l…/edit…

Lista 2 – copii cu pachet achizitionat de donator
https://docs.google.com/…/1IbkEHJLw5p6TatqGK0yszdeG42…/edit…

Aici aveți toate datele necesare pentru a transfera bănuți sau colete:
Asociația Glasul Vieții
Cont: Banca Transilvania Iași
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
PayPal: pr.dandamaschin@yahoo.com

Adresa de corespondență: Iași, str. Cuza Vodă nr. 34 la Biserica Maternității Cuza Vodă

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu