CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Acum că s-a terminat și postul Maicii Domnului

Acum că s-a terminat și postul Maicii Domnului, toți cei ce au adunat ceva bănuți în vara ce se trece și ea (desigur, în cazul in care nu i-au lasat pe la noi în “cutiuță”), pot pleca repede și liniștiți să-i cheltuie pe litorale.

De data aceasta vă asigurăm că nu este nici un risc din partea vreunui rechin.
Avem informații clare că, atât în Marea Roșie, în cea Mediterană, cât și în a noastră, cea Neagră, toți rechinii sunt …aproape morți. O problemă medicală – crăpatul fierii de invidie, coroborată cu una imobiliară, despre care vă voi vorbi imediat, va duce la disparitia temutei specii de rechini …imobiliari.

Despre ce este vorba? Pai, să punem pe hârtie, oameni buni! Câte case pot avea aceștia, toți la un loc să zicem? O mie, o sută de mii, un milion? Pot să aibă, dar câte au în Cer, ia să vedem!? Zerooo! Dumneavoastră, cei ce ne ajutați și iubiți copiii, stiți câte aveți în Cer? Vă spun eu!
Începând de ieri …52 de viloaie, case și căsuțe. În ajunul zilei Măicuței Domnului, tocmai ne-am apucat de fundația celei de-a …51-52-lea. Asta înseamnă că, dacă vă mai rămân ceva bănuți printre colacii de salvare, ochelarii de soare și lada frigorifică cu pateu de post pentru miercuri și vineri, vă rog să nu uitați că la noi se fac cele mai tari investiții.
La Uricani, de data aceasta, începem 2 in 1 pentru 10, respectiv 7 copii. Eu zic că merită!
Iar dacă vedeți vreun rechin întors după o rătăcire prin Bermude sau pe la Coastele Azurii, vă rog să-i spuneți că doar la noi găsește leacul ce l-ar putea scăpa de moarte, rămânând și cu banii în buzunar (cel din ceruri, desigur), dar și cu investițiile protejate de orice criza, care cică vine repede, repede.
Una peste alta, încă vreo 1500 de copii la școală de trimis și două case nou începute pentru cei 17 copii, vă va demonstra că avem cea mai tare vacanță.
Să aveți parte de soare, că de apă și chiatră, e plină țara!

Ajută-ne, Măicuță Sfântă!

Lista 1 – copii cu pachet plătit de donator
https://docs.google.com/…/1nAqdDnG6ivJKKjt79F0Cd4S-2l…/edit…

Lista 2 – copii cu pachet achizitionat de donator
https://docs.google.com/…/1IbkEHJLw5p6TatqGK0yszdeG42…/edit…

#glasulvietii #dandamaschin #graunteledelumina

 

 

 

 

 

 

 

 Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline