Adevarul.ro n preot construieşte adăposturi pentru femei gravide fugărite de acasă şi pentru mame care cerşesc. Cum poate fi ajutat?

Femeile însărcinate şi fugărite de acasă, precum şi mamele care cerşesc pe străzi cu copiii în braţe vor avea unde să se adăpostească la nevoie.
Cele două cămine începute de preotul ieşean Dan Damaschin, părintele asociaţiei Glasul Vieţii, sunt construite în proporţie de 80%.    Lucrările la casa pentru femeile gravide, victime ale violenţei domestice, aflată în localitatea Valea Lupului, se apropie de final. Lucrările pentru căminul femeilor care cerşesc pe străzile oraşului de mână cu copiii lor, ridicat pe strada Cicoarei din Iaşi, au fost reluate după sărbătorile pascale.  „Pentru ambele locuinţe am continuat lucrările după Paşti. Cred că mai avem o lună la ambele case după care putem primi mamele cu copii. În total, vom putea asigura cazarea pentru 100 de beneficiari”, a precizat Dan Damaschin, preot misionar la Biserica Naşterii Domnului de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi. Părintele Dan Damaschin derulează mai multe proiecte pentru familiile nevoiaşe, cu mulţi copii, din comunele judeţului Iaşi. Prin intermediul acestora peste 1.000 de copii primesc lunar ajutoare de la oameni din ţară impresionaţi de iniţiativa preotului. Persoanele interesate să sprijine proiectele părintelui Damaschin pot vizita site-ul asociaţiei „Glasul Vieţii”, pe care voluntarii părintelui au înfiinţat-o pentru promovarea proiectelor, îl pot contacta la numărul de telefon 0744.798.610 sau îi pot scrie pe pagina personală de Facebook. Dintre proiectele asociaţiei amintim „Grăuntele de muştar” prin care, de trei ori pe an, copii sărmani primesc îmbrăcăminte, încălţăminte, alimte şi produse de îngrijire, excursiile la mare şi la munte pentru elevii silitori, dar nevoiaşi, şi bursele pe care tinerii bine pregătiţi, dar fără posibilitate materială, le primesc pe durata studiilor la Iaşi.

http://adevarul.ro/locale/iasi/un-preot-construieste-adaposturi-femei-gravide-fugarite-acasa-mame-cersesc-ajutat-1_5ad47d80df52022f75e40c3d/index.html

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu