CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

ADEVĂRUL.RO: În prag de iarnă, un preot ieşean a primit trei tone de cartofi pentru nevoiaşi. Proviziile au ajuns la 150 de copii.

În prag de iarnă, un preot ieşean a primit trei tone de cartofi pentru nevoiaşi. Proviziile au ajuns la 150 de copii

Localnicii din comuna suceveană Horodnicu de Sus au donat trei tone de cartofi pentru mai multe familii numeroase din judeţul Iaşi.

Familiile numeroase pe care le sprijină preotul ieşean Dan Damaschin au primit un nou ajutor: trei tone de cartofi din beciurile bucovinenilor din Horodnicu de Sus au ajuns în judeţul Iaşi, în casele părinţilor cu mulţi copii. Părintele Damaschin a fost sprijinit de preoţii slujitori din bisericile din comuna suceveană care şi-au îndemnat sătenii să doneze din proviziile lor pentru familiile pe care le ajută preotul ieşean.

„An de an, părinţii strângeau cartofi de la credincioşii care aveau o recoltă bogată şi mergeau cu proviziile la centrele de plasament, la părintele Nicolae Tănase sau în alte părţi, unde ştiau că este nevoie. Pe mine m-au sunat ieri şi mi-au spus «părinte, venim la Iaşi». Ne-au adus trei tone de cartofi pe care le-am distribuit la 30 de familii care au împreună 155 de copii”, a precizat Dan Damaschin.

Citeste mai mult pe: adev.ro/oz3lr3Comentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline