CALL US NOW 0744.798.610
DONEAZĂ

Adevarul.ro: Preotul-fenomen. Părintele Damaschin zideşte o casă pentru şapte mame care cerşesc pe străzi, cu copiii de mână

Preotul Dan Damaschin vrea să le ofere o şansă femeilor care cerşesc pe străzi, cu copiii de mână. Părintele şi voluntarii săi au turnat temelia pentru o casă decentă în care mamele fără acoperiş să locuiască liniştite.

Preotul misionar Dan Damaschin de la Maternitatea „Cuza-Vodă” din Iaşi a turnat marţi seară fundaţia unei case pentru mamele care cerşesc pe străzi, cu copii de mână.   Preotul ieşean, cunoscut pentru numeroase acte de caritate realizate în ultimii 12 ani, a început construcţia unei case, pe strada Cicoarei din Iaşi, în care să adăpostească şapte mame cu copii care cerşesc pe străzi.    Femeile sunt ajutate de mai multe luni de Asociaţia „Glasul vieţii” pe care a înfiinţat-o părintele Damaschin.

Persoanele interesate să sprijine proiectele sociale ale preotului ieşean îl pot contacta la numărul de telefon 0744. 798. 610 sau îi pot scrie pe pagina personală de Facebook.

În septembrie, Dan Damaschin, preotul misionar de la Biserica „Naşterii Domnului” din curtea celei mai mari maternităţi din Moldova, a pregătit pentru începerea anului şcolar 1.000 de copii nevoiaşi din comunele judeţului Iaşi. Damaschin s-a îngrijit să le ofere elevilor sărmani haine, încălţăminte, rechizite produse de igienă şi curăţenie.

În iulie, preotul le-a oferit surpriza vieţii mai multor elevi sărmani din judeţul Iaşi. Peste 120 de şcolari au văzut pentru prima dată Marea Neagră datorită preotului Damaschin şi donatorilor săi care le-au oferit o tabără de o săptămână în staţiunea Mamaia.

Preluat de pe adevarul.roComentarii prin Facebook:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Inline
Inline