TRIMITETI EMAIL LA pr.dandamaschin@yahoo.com
SUNATI ACUM 0744.798.610
DONEAZĂ

Cântec pentru viață

Hristos a Inviat!
Dragilor, CÂNTECUL PENTRU VIAȚĂ, sustinut cu sprijinul si implicarea multor oameni cu voci si suflete minunate, ne-a oferit sansa de a ne uni pentru a sprijini copiii si mamele noastre scumpe.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, s – au adunat in cutiuță 1923 de lei, iar de departe am mai primit donații de 1131 lei ($, €, £).
Înseamnă, așadar, ca atât copiii din ansamblurile artistice, cât si inimosii solisti, ajutați de spectatorii norocoși au reusit sa aducă lumina si speranța multor suflete îndurerate.
Am oferit astăzi, drept cheltuieli pentru familia lui Daniel, operat miercurea trecută, 300 de lei, pentru copila bolnavă de sindromul West facem programarea neurolog si mergem sa luam medicamentele, iar pe mâine sau joi va facem un selfie cu vacuta.
Multumim, in numele beneficiarilor nostri (23 de persoane) tuturor celor implicați, artistilor (Maria Costioaia, Ion si Veaceslav Binzari, Iustina Irimia Cenușă, Andrei Balan, Simona Mazare, Mihai Dolhascanu, Marian Gogan, Dănuț Onoiu, Ansamblurile “Bahluietul” si “Suflet de roman” si, in mod deosebit, Andrei Apreotesei – Ateneul din Iasi si Cristina Drăgan Diaconescu) si voluntarilor nostri!
Domnul Hristos să vă miluiească!Comentarii prin Facebook:

ADAUGĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ține pasul cu noi

Trece adresa ta de e-mail și numele pentru a fi printre destinatarii scrisorilor noastre

Inline
Inline