Un nou doctor în Iași: Doctorul Mobil

1Iunie, Marian, Daniel, Cosmin, Anisoara si o AMBULANTA…

De cateva zile incerc sa gasesc o formula potrivita pentru a va povesti despre unul din planurile mele pentru luna iunie. Stiu ca daca o voi face direct unii ma vor considera nebun (desi, intr-o anumita masura, au dreptate). Cred, insa, ca pentru viata unor copiii si a unor mame cu prunci in brate, daca este nevoie, poti fi si talhar, escroc, delapidator sau toate la un loc.
Nu poti fi, desigur, si secretar general al unui guvern si sa furi 68 de milioane din sacul statului in cardasie cu stapanii planetei, pentru ca risti sa mori batran, bogat, liber si criminal ( tocmai pentru ca din acei banuti se puteau realiza mii de proiectele, care ar fi putut salva sute de mii de copiii si de mame).
Asadar , daca vom lua separat fiecare entitate din titlul enuntat mai sus, vom intelege ca de 1 iunie sarbatorim copilaria, care ar trebuie definita ca FERICIRE; Marian, Daniel si Cosmin, sunt trei copii care sufera de boli cronice grave, incurabile, depistate mult prea tarziu, cu o copilarie intunecata si indurerata; Anisoara (si pe langa ea, Ana – Maria, Teodora, Doina, s.a.m.d.), cu sase copii, a fost depistata cu leucemie la …nastere (celelalte , cu virusul hepatitei C) si nu a mers la medic pentru ca nu a avut bani de asigurare, la fel ca si mamele copiilor de mai sus.
Ambulanta nu este o jucaentru baieti de 1 iunie. Este planul nostru si dorim sa –l punem in aplicare in aceasta vara.
O ambulanta la exterior, un cabinet de consultatii in interior. Cu medici, asistente, echograf, EKG si teste de laborator reale. Va merge peste tot unde este nevoie, in locurile in care poposesc alde Serban Mihailescu doar in campaniile electorale si unde se moare cu zile din ignoranta si golaneala mai marilor neamului nostru. De scumpa, chiar nu este deloc. Intre 5000 si 10000 de euro la nemti (S.H. desigur), un echograf portabil , pana in 5000 si bani de buzunar si benzina de care ne vom ocupa mai tarziu.
Ca tot vorbeam de Germania si masinile lor de salvare…
Ne ajuta vreun roman de pe –acolo sa negociem un pret si o calitate buna? Cica asa se cam face la ei. Limba si natia, fie si imprumutate, tot conteaza.
Iar daca se ofera si vreun grupulet, comunitate sau parohie sa puna temelia afacerii chiar nu ne suparam. De data asta numele l –am dat deja: DR MOBIL . Si sloganul a fost adjudecat: ‘’ Daca nu mergi la doctor, vine el la tine!”. Va ramane doar cinstea si rasplata cereasca.
Domnul Hristos sa va daruiasca tuturor sanatate!
Dam start listei cu ,,actionarii” proiectului DR MOBIL. Daca nu va regasiti din greseala, sa ne trageti de urechi, probabil am tocat banii pe un chef cu lapte praf si pampers!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu